Advocaten

Mr. Himma Devkinandan

Geboren en getogen in Nederland. Hindoestaans/Nederlands talig opgevoegd, ouders van Surinaams-Indiase afkomst. In 2010 is Himma afgestudeerd op de Universiteit Leiden. Tijdens de studie en daarna heeft Himma gewerkt bij de rechtbank in Den Haag (eerst op de afdeling familie daarna insolventies (wsnp), grotendeels als juridisch medewerker.

In 2013 is Himma beëdigd tot advocaat en vijf jaar werkzaam geweest bij Rustenburg Advocaten. Op 1 januari 2018 is het kantoor Haaglanden Advocatuur geboren.

Himma werkt op gefinancierde basis en op betalende basis. Samen kunnen de mogelijkheden bekeken worden. Himma houdt zich voornamelijk bezig met sociale advocatuur, maar ook op betalende basis kan zij cliënten bijstaan.

Dhr. mr. Shiva Varma

Shiva is geboren en getogen in Rotterdam. In 2012 is hij afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Naast zijn studie heeft hij als vrijwilliger gewerkt bij de Rechtswinkel Rotterdam, waar hij ook in het bestuur heeft gezeten als penningmeester.

Sinds 2013 staat Shiva particulieren en het MKB bij in verschillende gerechtelijke procedures. In 2016 heeft hij de stap genomen om vanuit zijn eigen onderneming juridisch advies te verlenen.

In 2021 heeft Shiva zich aangesloten als advocaat bij Haaglanden Advocatuur. Met een groot sociaal hart en no-nonsense mentaliteit weet hij zaken op een gepaste wijze tot een eind te brengen.     

Shiva is gespecialiseerd in zaken binnen het civiele recht, waaronder het personen- en familierecht. Daarnaast kunt u bij hem terecht voor zaken binnen het bestuursrecht. Shiva werkt op gefinancierde (toevoegings-)basis en op betalende basis. Samen kunnen de mogelijkheden van uw zaak worden bekeken.

Werkwijze:

Op het kantoor Haaglanden Advocatuur werkt elke advocaat individueel voor eigen rekening en risico. De opdrachten worden aangenomen door de individuele advocaat en niet door het kantoor. Elke advocaat staat als zelfstandig ondernemer individueel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, heeft een eigen beroepsaansprakelijkheidsverzekering en voert een eigen financiële administratie met een individueel btw-nummer. De aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in voorkomend geval onder de afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering van de behandelend advocaat voor uitkering in aanmerking komt. De behandelend advocaat aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het werk van de andere advocaat.

Wilt u vrijblijvend juridisch advies? Neem dan contact op met Haaglanden Advocatuur.