Kosten

U kunt een afspraak maken voor een gratis eerste adviesgesprek van circa 30 minuten. In dit gesprek wordt een eerste inschatting gemaakt van uw situatie en zal met u een plan van aanpak worden gemaakt. De kosten voor de juridische bijstand zullen ook met u besproken worden zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Gesubsidieerde rechtsbijstand (pro deo)

Indien uw inkomen en vermogen onder een bepaalde grens zijn dan komt u in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand. Afhankelijk van de hoogte van uw inkomen wordt een eigen bijdrage vastgesteld. Op de internetsite van de Raad voor Rechtsbijstand kunt u zien of u hiervoor in aanmerking komt. De aanvraag voor gesubsidieerde rechtsbijstand en alles wat daarbij komt kijken wordt geheel door het kantoor verzorgd.

Uurtarief

Komt u niet in aanmerking voor gesubsidieerde rechtsbijstand dan hanteert Haaglanden Advocatuur een uurtarief van € 230,- Deze kosten zijn exclusief 7 % kantoorkosten en 21% BTW. 

Om het kostenplaatje voor u zo transparant en inzichtelijk mogelijk te houden ontvangt u elke 30 dagen een factuur met de kosten die tot dan toe zijn gemaakt en een specificatie van hoe deze zijn opgebouwd. De eerste factuur zal een voorschotnota zijn en de hoogte hiervan zal in overleg met u worden bepaald.

Wilt u vrijblijvend juridisch advies? Neem dan contact op met Haaglanden Advocatuur.